Wat een heerlijke tijd van het jaar! Supershoppers slaan nu hun slag en uw AdWords-campagnes zijn er klaar voor. In 2015 gingen de conversiepercentages alleen al op mobiele apparaten met 30% omhoog op Black Friday en met 50% op Cyber Monday ten opzichte van 1 november van datzelfde jaar.[1]

Nu er zo veel op het spel staat, is de AdWords-app het perfecte hulpmiddel om uw campagnes overal en altijd bij te houden, ook als u niet achter uw pc zit.

Tips voor de aankomende feestdagen
Hier volgen enkele manieren om uw campagneprestaties te controleren en op het laatste moment wijzigingen aan te brengen tijdens de feestdagen:

  1. Houd uw budget en biedingen dagelijks in de gaten om er zeker van te zijn dat u geen belangrijke verkoopmomenten mist.
  2. Pas uw campagnes voor de feestdagen aan. Schakel bijvoorbeeld tijdgevoelige promotiecampagnes in of onderbreek deze.
  3. Ontvang kritieke meldingen en waarschuwingen, zodat u er direct van op de hoogte bent als uw budget op is of uw advertenties zijn afgekeurd.
  4. Benut kansen door uw budgetten of biedingen te verhogen om meer waardevolle conversies te genereren in uw best presterende campagnes.

  5. Bekijk dagelijkse prestatiestatistieken, zodat u precies weet hoe uw campagnes presteren en u kunt bepalen of het verstandig is om op het laatste moment nog aanpassingen door te voeren.
De app downloaden

De AdWords-app is beschikbaar voor Android en iOS.


 

Geplaatst door: Sugeeti Kochar, Product Management, AdWords