Met productbeoordelingen voorziet u uw advertenties van een beoordelingssysteem met vijf sterren en recensies. Hierdoor zien kopers dat ze bij u veilig kunnen kopen. Vandaag maken we productbeoordelingen ook beschikbaar in Nederland.

Productbeoordelingen verschijnen in de vorm van sterren, met daarnaast het aantal recensies. Ze worden weergegeven bij Shopping-advertenties op google.com en google.com/shopping. Dit beoordelingssysteem met vijf sterren is gebaseerd op de verzamelde recensiegegevens over het product, afkomstig van meerdere bronnen, waaronder verkopers, externe aggregators, redactionele sites en gebruikers.

Productbeoordelingen in Shopping-advertenties 

Productbeoordelingen helpen consumenten betere aankoopbeslissingen te nemen voordat ze klikken. Zo komt er meer relevant verkeer bij deelnemende verkopers terecht. Gemiddeld genomen wordt er 5% meer geklikt op Shopping-advertenties met productbeoordelingen.

Productbeoordelingen bij uw Shopping-advertenties inschakelen

Productbeoordelingen zijn een van de extensies die bij Shopping-advertenties kunnen worden weergeven. Dat een product recensies heeft, betekent niet dat er altijd beoordelingen worden weergeven.

Ga aan de slag met productbeoordelingen en haal meer relevant verkeer naar uw site. Vul dit formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen voor meer informatie.

Geplaatst door Naga Hariharan, Product Ratings Product Manager