De +1-knop is een handige manier om een gesprek te beginnen. Wanneer u op +1 klikt, beveelt u pagina's openbaar aan op internet. U kunt de +1-knop ook gebruiken om dingen te delen met de gewenste kringen op Google+. +1-waarderingen kunnen ook helpen bij het beoordelen van resultaten in Google Zoeken, omdat u direct onder de zoekresultaten en advertenties kunt zien aan welke pagina's uw sociale contacten een +1-waardering hebben gegeven.


Wanneer u iets een +1-waardering geeft, wordt de +1-knop blauw om te bevestigen dat u de pagina heeft aanbevolen en wordt de +1-waardering toegevoegd aan het tabblad '+1's' nieuw venster in uw profiel. Hier kunt u al uw +1-waarderingen beheren en bepalen of u het tabblad '+1's' openbaar wilt weergeven.

Als u Google+ gebruikt, kunt u de webpagina waaraan u een +1-waardering heeft gegeven ook delen in Google+. Klik op het vak 'Delen op Google+', geef uw opmerkingen op, selecteer de kringen waarnaar u de waardering wilt posten en klik op Delen. Zoals bij andere inhoud die u deelt, worden deze +1-waarderingen weergegeven in de streams van personen met wie u de waarderingen deelt.

Klik hier voor instructies, om de +1-knop op uw website te plaatsen.

Gepost door Eronne, Inside Adwords Team