De feestdagen staan voor de deur en online bedrijven en winkels zijn op zoek naar manieren om daar optimaal van te profiteren. Om u te helpen meer potentiële klanten te bereiken en te profiteren van deze gelegenheid, kunt u nu vanuit uw AdWords-account speciaal voor de feestdagen beeldadvertenties met animatie maken met behulp van het gratis Hulpprogramma voor het maken van display-advertenties.

Ga als volgt te werk om het Hulpprogramma voor het maken van display-advertenties te openen:

1. Meld u aan bij uw account op adwords.google.nl.
2. Selecteer de campagne (deze dient te zijn aangemeld voor het Display-netwerk) en de advertentiegroep waarvoor u de beeldadvertenties wilt maken.
3. Klik op de knop 'Nieuwe advertentie' op het tabblad 'Advertenties’ en selecteer de optie 'Hulpprogramma voor het maken van display-advertenties'.


Het enige wat u nu hoeft te doen om uw eigen beeldadvertentie te maken, is een ontwerpsjabloon selecteren in uw account. Schrijf uw bericht net zoals u doet bij tekstadvertenties, wijzig zo nodig de lettertypen en de kleuren, en upload een afbeelding die uw bedrijf vertegenwoordigt. Het Hulpprogramma doet de rest.

Bezoek ook ons Helpcentrum, voor meer informatie over Display-advertenties.

Gepost door Eronne, Inside Adwords Team