We willen u allemaal hartelijk bedanken voor al uw feedback over het Hulpprogramma voor zoekwoorden. Het eerste wat we van u hebben gehoord, is dat u meer zoekwoorden wilt die beter zijn getarget op uw account en uw zoekopdrachten. We denken dat we het hulpprogramma op dat gebied hebben kunnen verbeteren. We hebben ook extra functies toegevoegd, zoals betere filters, de mogelijkheid om een ster toe te voegen aan zoekwoorden en ze te kopiëren als tekst. En we zijn nog niet klaar! U kunt ons helpen inzicht te krijgen in wat belangrijk voor u is door feedback te blijven geven. Hieronder bespreken we enkele van onze nieuwe functies in meer detail.Drie nieuwe manieren om uw zoekwoordenlijst te filteren en te verfijnen:

Dankzij onze nieuwe updates kunt u (1) ervoor kiezen specifieke termen op te nemen in of uit te sluiten van uw zoekwoordenlijst, (2) de knop 'Meer soortgelijke resultaten' gebruiken om naar termen te zoeken die gerelateerd zijn aan de specifieke zoekwoorden die u in de tabel heeft geselecteerd of (3) alleen zoekwoordideeën ontvangen die de exacte woorden of woordgroepen (of nauw gerelateerde synoniemen hiervan) bevatten die u in het zoekvak heeft getypt.

Sterren toevoegen aan zoekwoorden

Voeg sterren toe aan zoekwoorden die u wilt opslaan terwijl u naar nieuwe zoekwoordideeën zoekt. U kunt uw zoekwoorden met ster bekijken in het venster 'Met ster' aan de linkerkant van het hulpprogramma.

Knop 'Weergeven als tekst'

U kunt uw geselecteerde zoekwoorden in tekstvorm bekijken, zodat u ze eenvoudig kunt bewerken en in een spreadsheet of AdWords Editor kunt plakken.

Zoals we al zeiden, blijft uw feedback belangrijk voor ons. Blijf ons uw opmerkingen sturen – we hopen binnenkort berichten over nieuwe verbeteringen te kunnen posten.