Wanneer u uw AdWords-account optimaliseert, begint u waarschijnlijk met een bepaald doel in uw achterhoofd. Sommige adverteerders willen meer verkeer genereren, terwijl anderen graag de kosten laag willen houden of het rendement op hun investering in de gaten willen houden.

Met de ideeën voor zoekwoorden, biedingen en budgetten die u momenteel op het tabblad Mogelijkheden kunt vinden, proberen we u te helpen een goede balans te vinden tussen het genereren van meer verkeer en het beperkt houden van de kosten. Vanaf vandaag kunt u voor uw optimalisatiedoelstellingen echter kiezen uit drie algemene adverteerdersdoelen. Deze optie zal in de komende weken wereldwijd beschikbaar worden. De drie nieuwe opties zijn:

  • Balans tussen kosten en verkeer: met deze optie kunt u een combinatie van ideeën beoordelen die zijn gericht op het genereren van meer verkeer of het verlagen van de kosten. Voorheen werden op het tabblad 'Mogelijkheden' ideeën weergegeven om dit doel te behalen.
  • Kosten verlagen of onderhouden: met deze optie kunt u ideeën vinden die u kunnen helpen uw huidige uitgaveniveau te behouden of te verlagen.
  • Meer verkeer genereren: met deze optie kunt u ideeën vinden die u kunnen helpen meer verkeer te genereren op verschillende kostenniveaus.Nadat u een doel voor uw account heeft geselecteerd, worden de ideeën op het tabblad 'Mogelijkheden' aangepast op basis van uw keuze. Het door u geselecteerde doel wordt onthouden op het tabblad 'Mogelijkheden', tenzij u het doel wijzigt. Dit kunt u op elk gewenst moment doen.

We hopen dat we u hiermee kunnen voorzien van nog betere ideeën om uw account te optimaliseren en kijken ernaar uit in de toekomst nog meer doeltypen te leveren.

Ga voor meer informatie over het tabblad 'Mogelijkheden' naar het Helpcentrum van AdWords of bekijk onze video-afspeellijst op YouTube.