De weergave van uw advertenties heeft de hoogste prioriteit, ongeacht of u tien of tienduizend zoekwoorden heeft. U kunt nu uitgebreide diagnostische informatie krijgen voor meerdere zoekwoorden tegelijk met de nieuwe optie voor zoekwoorddiagnose op het tabblad 'Zoekwoorden'.

Als u aan de slag wilt met zoekwoorddiagnose, opent u het menu 'Meer acties' op het tabblad 'Zoekwoorden' (op account-, campagne- of advertentiegroepniveau) en selecteert u 'Zoekwoorddiagnose uitvoeren'.In het menu voor zoekwoorddiagnose heeft u toegang tot alle opties van het zelfstandige Diagnostisch hulpprogramma voor advertenties. Als u bijvoorbeeld bent geïnteresseerd in de zichtbaarheid van advertenties op een bepaalde locatie, kunt u in de vervolgkeuzelijst 'Locatie' het bereik van uw diagnose beperken.Nadat u op 'Test uitvoeren' heeft geklikt, verschijnen de resultaten in realtime in de kolom 'Status' naast elk zoekwoord. Als het goed is, ziet u de melding 'Advertentie weergegeven'. In andere gevallen wordt een kort overzicht weergegeven van het probleem (bijvoorbeeld 'Laag bod of lage kwaliteitsscore').Als u meer informatie wilt over de status van een zoekwoord, plaatst u de muisaanwijzer op de gewenste dialoogballon. Wanneer u informatie over een bepaald zoekwoord bekijkt, wordt extra informatie weergegeven over de problemen met de Kwaliteitsscore die verhinderen dat de advertentie wordt weergegeven. Als u zich op één probleem tegelijk wilt concentreren, kunt u filters maken voor 'Zoekwoordstatus'.

De volgende keer dat uw zoekwoorden toe zijn aan een onderhoudsbeurt, krijgt u met zoekwoorddiagnose de beste service aan huis!