Adverteren op Google, met AdWords trainers LECTRIC en Storm Academy

Google is een samenwerking aangegaan met opleiders LECTRIC en Storm Academy voor het aanbieden van AdWords trainingen, gericht op ondernemers die hun eerste stappen online zetten.

De samenwerking heeft als doel laagdrempelige cursussen te bieden voor het adverteren op Google via advertentieprogramma Google AdWords. Google verzorgt in de samenwerking een officiele certificering van de opleiders, die staan voor een hoge kwaliteit training en beschikbaarheid van de trainingen in heel Nederland. In de trainingen wordt persoonlijk uitgelegd hoe ondernemers gebruik kunnen maken van Google als bron van potentiele klanten. Meer informatie over deze trainingen vindt u hier.

“We kijken uit naar een mooie samenwerking met LECTRIC en Storm Academy” zegt Tim van de Rijdt, Associate Product Marketing Manager bij Google. “De trainingen zijn verspreid over heel Nederland en we denken dat deze trainingen goed aansluiten bij de behoeften die we zien bij ondernemers. We zien vooral onder MKB’ers een behoefte aan persoonlijke ondersteuning om eenvoudig te starten met online marketing. We denken dat we met deze trainingen iets moois voor deze groep kunnen betekenen.”

“We zijn trots op de samenwerking met Google, gezamenlijk helpen we de Nederlandse AdWords gebruikers verder met internet”, aldus Mark de Koning van LECTRIC.

“De samenwerking met Google zien wij als een compliment en bevestiging van de kwaliteit van onze trainingen en trainers. Sinds 2007 bieden wij diverse online marketing trainingen aan waarbij de verschillende Google trainingen altijd al populair waren. Middels de samenwerking met Google verwachten wij dit succes verder te kunnen uitbouwen”, aldus Irene Ribot, manager Storm Academy.

Meer over LECTRIC

LECTRIC is opgericht in 1997 door Schouten & Nelissen. Anno 2010 is LECTRIC dé internetopleider van Nederland. Met ruim 60 opleidingen en in samenwerking met ruim 150 docenten helpt LECTRIC individuen en organisaties verder met internet. LECTRIC is CEDEO-Erkend, draagt het VOI Keurmerk en biedt een NIMA geaccrediteerde opleiding op post HBO-niveau, de NextMarketeer. LECTRIC heeft een landelijke dekking met 7 trainingslocaties en kreeg in 2010 van ruim 3.000 deelnemers een gemiddelde waardering van 8,1. Meer informatie vindt u op de website van LECTRIC.

Meer over Storm Academy

Storm Academy richt zich op het effectief en resultaatgericht trainen van marketeers. Hiervoor bieden zij een breed scala aan online marketing trainingen die u helpen de volgende stap te zetten. Centraal binnen hun aanpak staat kennis- en (nog belangrijker) ervaringoverdracht. De trainingen worden gegeven door experts die op dagelijkse basis actief zijn met zoekmachine marketing. De trainingen hebben een praktische insteek met als doel u zelfstandig op gang te helpen. De trainingen van Storm Academy worden aangeboden op locaties in Zwolle, Utrecht en Amsterdam. Meer informatie vindt u op de website van Storm Academy.

Voor meer informatie over de trainingen neemt u contact op met:

Mark de Koning, Lectric Internetopleidingen, tel 0418 - 64 44 46
Email: m.dekoning@lectric.nl www.lectric.nl

Irene Ribot, Storm Academy, tel 050- 210 28 58
Email: Ribot@stormmc.nl www.stormacademy.nl