In de afgelopen maanden hebben we nieuwe manieren geïntroduceerd waarop u uw campagnegegevens kunt analyseren en segmenteren. Aangezien we ook van plan zijn nog meer soorten gegevens weer te geven, willen we ervoor zorgen dat u al deze rapportagefuncties ook eenvoudig kunt bedienen. Daarom hebben we een nieuwe analysewerkbalk toegevoegd aan het tabblad 'Campagnes' in uw account. Deze werkbalk combineert de basisfuncties van de menu's 'Filter en weergaven' en 'Meer acties' en wordt boven aan elk van uw gegevenstabellen weergegeven:


U kunt deze werkbalk gebruiken om snel een filter toe te passen op de gegevens die u bekijkt of om de kolommen op elk tabblad aan te passen. U kunt ook belangrijke inzichten over uw prestaties in verschillende netwerken of perioden opdoen door de segmentoptie te gebruiken:

U kunt via deze werkbalk nu ook onderbroken of verwijderde campagnes en advertentiegroepen weergeven of verbergen:


Net zoals toen we de populaire prestatierapporten voor zoekopdrachten en plaatsingen met het tabblad 'Campagnes' hebben geïntegreerd, hopen we dat deze nieuwe functies het rapportageproces voor versnellen en u helpen het maximale uit uw AdWords-gegevens en advertentiecampagnes te halen.