U bent waarschijnlijk bekend met het concept kwaliteitsscore en begrijpt dat dit een grote rol speelt in de manier waarop Google bepaalt wanneer en op welke plaats uw advertenties vertoond worden. Toch hebben zelfs doorgewinterde AdWords-adverteerders nog vragen over kwaliteitsscore. Daarom hebben we onze gids over advertentiekwaliteit vernieuwd.

Sinds de introductie van kwaliteitsscore in juli 2005, hebben we veel werk verricht om het concept gedetailleerder en transparanter te maken. Deze verbeteringen omvatten onder andere het toevoegen van laadtijd van de bestemmingspagina, het aanbieden van een diagnose van de kwaliteitsscore op het tabblad Zoekwoorden in uw AdWords-account en het vertonen van geschatte biedingen voor vertoning op de eerste pagina.

De vernieuwde gids voor advertentiekwaliteit is een bron die u kan helpen het potentieel van uw advertenties maximaal te benutten. We hebben de manier waarop kwaliteitsscore werkt niet aangepast, maar deze gids helpt u de belangrijkste concepten rondom kwaliteitsscore te begrijpen, zoals hoe de kwaliteitsscore uw positie en uw kosten beïnvloedt. Ook worden er tips gegeven over hoe u uw advertentiekwaliteit kunt verbeteren en wordt er antwoord gegeven op veelgestelde vragen.

Of u al jaren adverteert met AdWords, of net uw eerste campagne heeft gecreëerd, wij zijn van mening dat deze vernieuwde gids een bron met nuttige informatie is die u kan helpen meer te leren over advertentiekwaliteit.