De mobiele wereld wordt steeds interessanter. Consumenten hebben in het afgelopen jaar hun mobiele apparaten steeds vaker gebruikt om op internet te surfen: ze voeren zoekopdrachten uit, bladeren door inhoud, bekijken video's en gebruiken mobiele toepassingen. Voor de toekomst verwachten analisten dat het internetgebruik op mobiele apparaten nog sneller zal toenemen dan de exponentiële groei die we op dat gebied voor desktopcomputers hebben gezien.


Ook wij introduceren een revolutie met onze nieuwe aanpak waarmee consumenten een mobiele telefoon kunnen aanschaffen (beschikbaar in enkele landen). In de Nexus One komen mobiele technologie, toepassingen en internet op een ongekende manier samen. Dit illustreert maar weer dat gebruikers tegenwoordig altijd en overal informatie kunnen bekijken - en dat via een apparaat op zakformaat.

In de komende maanden zullen we regelmatig blogberichten over mobiel adverteren publiceren. In deze serie worden nieuwe inzichten en functies, praktische tips en optimalisatiesuggesties voor uw mobiele advertenties besproken.

Naarmate u mobiel adverteren steeds meer in uw marketingstrategie integreert, hopen we dat de serie 'Maak uw advertenties mobiel' u kan adviseren en inspireren.