Wilt u uw campagnes met zoekwoordtargeting tot in de kleinste details analyseren? Met deze webinar kunt u alles leren over de verschillende opties voor zoekwoorden en hoe u strategisch kunt bieden voor de zoekwoorden die goed presteren in uw account. We zullen uitleggen waarom het in bepaalde gevallen beter is de ene optie boven de andere te verkiezen, voor welke opties uw advertenties worden vertoond, en hoe u uw biedingen kunt aanpassen om uw doel-CPA (maximumkosten per acquisitie) te bereiken. Deze webinar is geschikt voor adverteerders die hun basiskennis over zoekwoorden willen opbouwen. Aan het einde van de presentatie zal er tijd zijn voor een vraag- en antwoordsessie.

Wanneer kan ik de webinar 'Inzicht in zoekwoorden' volgen?
Deze webinar zal plaatsvinden op donderdag 12 november om 11:00 uur.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de webinar op onze webinar kalender. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Meld u nu aan' te klikken. Raadpleeg onze FAQs voor meer informatie over webinars!

AdWords Webinars worden gehouden in samenwerking met WebEx. Het aanmeldingsproces en de eventuele e-mails die u hierover krijgt worden behandeld door WebEx. Maak voor toegang tot WebEx bij voorkeur gebruik van Internet Explorer.


Gepost door Jantien, Inside AdWords Team