Ongetwijfeld heeft u al vernomen dat we bezig zijn met het testen van een nieuwe interface voor AdWords. Waarschijnlijk gebruikt u al de nieuwe interface of gaat u deze binnenkort gebruiken en wij willen u hier graag wat meer over vertellen. Daarom starten we met een nieuwe blogserie: 'De nieuwe interface op donderdag'.

Elke week bespreken we een bepaald aspect van de nieuwe interface, variërend van een gedetailleerde uitleg van enkele nieuwe functies tot tips en trucs, productupdates of aankondigingen.

Deze week willen we u graag wijzen op de website voor de nieuwe AdWords-interface en vertellen wat u daar allemaal kunt vinden. 

De site bestaat uit twee onderdelen. Allereerst is er een onderdeel met video's over de nieuwe interface, waar u diverse video's vindt over nieuwe functies en hoe deze u kunnen helpen uw account effectiever te beheren. 

De andere sectie is de pagina met bronnen voor de bètaversie.  Hier vindt u talrijke nuttige materialen zoals de Hoe kan ik-gids.  

De interface is nog volop in ontwikkeling, dus hebben we ook een pagina Bekende problemen. Hier vindt u suggesties voor mogelijke tijdelijke oplossingen en kunt u ook een probleem aan ons melden.

Tijdens de bètaversie kunt u schakelen tussen de vorige en de nieuwe interface. Indien nodig heeft u dus nog steeds toegang tot alle AdWords-hulpprogramma's en -rapporten.