Waarom zou u het risico lopen om door slecht presterende bestemmingspagina's bezoekers te verliezen die u met zo veel moeite heeft aangetrokken? Probeer in plaats daarvan de Website Optimizer om de prestaties van uw website te testen en te verbeteren.

Wat is Website Optimizer?
De Website Optimizer is een gratis testplatform en optimalisatiehulpprogramma waarmee u verschillende varianten van de inhoud van uw site tegelijkertijd kunt weergeven. Het binnenkomende verkeer wordt automatisch opgesplitst, zodat elke variant van een webpagina die u wilt testen evenveel bezoekers ontvangt. 

Met de Website Optimizer wordt vervolgens bijgehouden welke variant het meest succesvol is in het genereren van conversies, dat wil zeggen verkopen, leads of andere acties die u waardevol vindt. Als u de Website Optimizer gebruikt om de inhoud van uw site te testen en te verbeteren, kunt u zonder kosten meer opbrengsten genereren en uw ROI verhogen.

Hoe kan de Website Optimizer mij helpen?
Stel, u bent van mening dat uw bestemmingspagina kan worden verbeterd. U heeft vastgesteld dat het weigeringspercentage hoog is, maar u weet niet zeker hoe u dit kunt verhelpen. Staat er te veel tekst op de pagina? Moet u de call-to-action-knop groter maken? Moet u beeldmateriaal of links toevoegen of verwijderen? U besluit een nieuwe en 'verbeterde' paginavariant te maken. 

In plaats van een sprong in het diepe te nemen en te gokken of de nieuwe pagina beter presteert dan de oude, kunt u de Website Optimizer gebruiken om dit te bepalen. Zodra de test is gestart, verdeelt de Website Optimizer het verkeer tussen de twee pagina's en adviseert u vervolgens via gedetailleerde rapporten welke pagina de meeste leads/verkopen genereert.

Redenen om Google Website Optimizer te gebruiken: 
1. Verhoog uw aantal conversies!
Wanneer u uw belangrijkste webpagina's optimaliseert, kunnen enkele kleine veranderingen soms al zorgen voor een verdubbeling of verdriedubbeling van uw conversiepercentages. 
2. Giswerk bij het ontwerp van de site is niet meer nodig! 
In plaats van te raden welke knop tot de meeste conversies leidt, of welke kop het meest boeiend is, hoeft u met de Website Optimizer niet meer te gissen bij het ontwerp van uw site, door empirische gegevens uit echte bezoekers te extraheren. 
3. Verbeter uw bestemmingspagina's! 
De geautomatiseerde tests van Website Optimizer maken het gemakkelijk om webpagina's te verbeteren en aantrekkelijker te maken.
4. Gemakkelijk in gebruik!
Op voorwaarde dat de nieuwe paginavarianten al beschikbaar zijn, kunt u tests in minder dan tien minuten opzetten.

Waar moet ik beginnen?
Voor een stapsgewijze handleiding voor het starten van uw eerste experiment, praktische tips voor tests en veelgestelde vragen, raadpleeg onze Website Optimizer site.
 

Probeer de Website Optimizer nu!