Zoals je wellicht al is opgevallen, is de interface van het AdWords HelpCentrum deze week veranderd. Vanaf nu maken Google HelpCentra in alle talen gebruik van dit nieuwe ontwerp. Deze nieuwe gebruikersinterface is aangepast op alle apparaten en Google producten die je gebruikt zodat deze naadloos in elkaar overvloeien. Daarnaast hebben onze HelpCentra allemaal een nieuwe kleur gekregen! Op de volgende links vind je verschillende Helpcentra:Daarnaast zijn er wat meer artikelen bijgekomen. Hier vind je een handig overzicht van een aantal nieuwe artikelen:

1) AdWords-rapportage
Meer inzicht over de prestaties van je campagne kun je vinden in het rapport over Topstijgers en -dalers. Met dit rapport kun je makkelijk vergelijken wat de meest belangrijke veranderingen in je campagne zijn geweest.

2) Instellingen op campagneniveau
Je advertentie laten zien op relevante geografische locaties? Lees dan de vernieuwde artikelen over hoe advertenties worden gekoppeld aan geografische locaties zodat je precies weet wat de instellingen van je campagne voor je advertenties doen. Om verder de diepte in te duiken, is er ook een nieuw artikel over Geavanceerde Locatie-instellingen.

3) Het aanmaken van een Display-campagne
Er is een wijziging gekomen in het aanmaken van Display-campagnes. Dit gebeurt nu met behulp van Marketingdoelen. Lees in het artikel meer over de drie doelen 'Bekendheid', 'Aankoopbereidheid' en 'Actie' om de perfecte Display-campagne op te stellen!

4) Adverteren met telefoonnummers 
Is het belangrijk dat potentiële klanten je bellen? Bekijk dan dit volledige overzicht van het toevoegen van telefoonnummers aan je advertenties.

Bij vragen over bovenstaande onderwerpen kun je altijd terecht op het AdWords HelpForum!

We hopen dat de nieuwe look van de Helpcentra goed bevalt! Heb je feedback over een pagina op het HelpCentrum? Scroll dan naar beneden op die pagina en klik dan op "Stuur Feedback over ons HelpCentrum". We zullen de feedback dan zo snel mogelijk verwerken!


Geplaatst door het Google AdWords-team