De mobiele revolutie heeft de manier waarop mensen interactie hebben met de wereld om hen heen, veranderd: van hoe we winkelen tot hoe we communiceren. Een indrukwekkende 91% van alle smartphonegebruikers gebruikt hun smartphone om ideeën op te doen tijdens het uitvoeren van een taak1, zoals het uitkiezen van nieuwe hardloopschoenen of het opzoeken van een recept voor chocoladetaart. Omdat we altijd en overal online kunnen zijn, rekenen we erop dat informatie meteen beschikbaar en relevant is. Deze verwachting beïnvloedt de manier waarop mensen beslissingen nemen en biedt fantastische mogelijkheden voor marketeers.

We willen zelf ook aan de hogere verwachtingen van de moderne consument voldoen door innovatieve AdWords-producten te ontwikkelen waarmee u consumenten beter kunt bereiken en beïnvloeden op hun weg naar aankoop. Op 5 mei 2015 om 18:30 uur (Nederlandse tijd) presenteer ik een livestream waarin we deze nieuwe producten met u delen. U kunt het evenement van 45 minuten hier live volgen op de Inside AdWords-blog.

Registreer u hier voor de livestream.

Kijk met ons mee voor meer informatie over nieuwe producten die zijn ontworpen voor het volgende:
    • Een beter mobiel gebruiksgemak ontwikkelen voor uw klanten op het moment dat die op zoek zijn naar uw producten en services.
    • Alle momenten meten die belangrijk zijn voor uw bedrijf, zowel online als offline en voor meerdere apparaten en contactpunten.
    • Alle acties die u in AdWords uitvoert, aanpassen en schalen  om het maximale uit de steeds complexere klantpaden te halen.

Deze innovatieve producten zijn ontwikkeld op basis van unieke inzichten in de interactie van consumenten met technologie en feedback van zowel grotere als kleinere bedrijven van over de hele wereld. Ik wil deze graag met u delen.

Registreer u nu en bekijk onze presentatie op 5 mei. Tot die tijd kunt u onze pagina +GoogleAds volgen voor voorproefjes van wat er komen gaat.

1 Consumentenonderzoek van Google-Ipsos, maart 2015

Geplaatst door Jerry Dischler, Vice President Product Management, AdWords