In 2010 hebben we een nieuw Google AdWords Certification Program geïntroduceerd om u en uw bedrijven voor het beheer van AdWords-accounts meer actuele, uitgebreide en strategiegerichte training en certificering voor de nieuwste hulpprogramma's en praktische tips te verschaffen. Samen met het herziene certificeringsprogramma hebben we Google Partner Search geïntroduceerd, een online, doorzoekbare directory waarvoor men zich kan aanmelden en waarmee adverteerders Certified Partners kunnen vinden die hen kunnen helpen met het beheer van hun AdWords-accounts.

Gedurende de afgelopen maanden heeft u ons laten weten dat u graag functies zou willen waarmee u gemakkelijker uw individuele certificering kunt koppelen aan een bedrijf en waarmee u op intuïtievere manier gebruikers kunt toevoegen aan uw bedrijfsprofiel. We zijn blij u te kunnen meedelen dat we aan uw wensen tegemoet zijn gekomen en nu deze functies beschikbaar hebben gesteld.

Verzoek om uw Individual Qualification aan een bedrijf te koppelen

Tot nu toe moest u, om voor een bedrijf deel te kunnen nemen aan het Google Certification Program, worden uitgenodigd door een beheerder van het bedrijfsaccount. Als u de beheerder niet kende, werd het lastig om deel te kunnen nemen. Om dit probleem te verhelpen, bieden we nu een functie aan waarmee u uw bedrijf kunt vinden en zelf rechtstreeks een verzoek om deelname kunt doen. Als u uw Individual Qualification aan een bedrijfsaccount wilt koppelen, kunt u dit nu doen door op de link 'Mijn bedrijf' te klikken en te zoeken naar het gewenste bedrijf. Voer ten minste één volledig woord in dat overeenkomt met de bedrijfsnaam.Bedrijven -- gemakkelijk professionals en beheerders beheren

We hebben de manier waarop uw bedrijf professionals en beheerders beheert in het bedrijfsaccount intuïtiever gemaakt. Bovendien hebben we het beoordelen van verzoeken van gebruikers om lid te worden van het bedrijfsaccount vergemakkelijkt met de vernieuwde pagina 'Toegang tot account'.

Op het tabblad 'Gebruikers' kunnen accountbeheerders de status van een gebruiker wijzigen in 'Beheerder' of 'Professional' en tevens de accounttoegang intrekken:Op het tabblad 'Inkomende verzoeken' kunnen accountbeheerders alle verzoeken van personen om lid te worden van het account bekijken en deze accepteren of afwijzen. Via het tabblad 'Verzonden uitnodigingen' ten slotte, kunnen rechtstreeks uitnodigingen worden verzonden naar Qualified Individuals.

Google-accounts toevoegen of bijwerken die aan uw profiel zijn gekoppeld

We beseffen dat Qualified Individuals van bedrijf kunnen wisselen of gedurende de dag soms meerdere e-mailadressen gebruiken. Daarom bieden we u nu de mogelijkheid meerdere Google-accounts toe te voegen aan uw account en het primaire e-mailadres te wijzigen waarop u berichten over het Google Certification Program ontvangt.Ga voor meer informatie over de nieuwe functies voor het Google Certification Program naar het Helpcentrum.

Artikel door Katie Wasilenko, Agency Marketing