Vanaf vandaag is een nieuwe website beschikbaar, genaamd Google voor adverteerders. Google voor adverteerders is een plek waar we alle informatie samenbrengen over het brede scala aan marketing- en advertentie-oplossingen die we aanbieden en waar u een combinatie van tools kunt vinden die u helpen uw doelstellingen te bereiken.

Er zijn drie manieren om het meest uit de website te halen:
  1. Lees over onze diverse mediaplatformen. De site geeft duidelijke beschrijvingen van elk van de Google platforms (zoals zoeken, het display netwerk of mobiel) en alle ondersteunende tools. U leert hoe u uw publiek kunt bereiken op relevante en nuttige manieren via verschillende apparaten, locaties en talen.
  2. Maak een ritje op de 'Marketing Cycle.' We plaatsen Google oplossingen in de context van hoe ze kunnen worden toegepast in alle fasen van het ontwerpen van een effectieve marketing campagne - input om uw strategie te definiëren, creatives vorm te geven en media-inzet te bepalen, meten en optimaliseren - wat u uiteindelijk helpt campagnes te voeren die effect hebben en een sterk ROI leveren.
  3. Bouw uw persoonlijk 'toolkit.' Wanneer u de site bezoekt en Google tools vindt die u interesseren, dan kunt u deze toevoegen aan uw online toolkit. Op deze manier verzamelt u de oplossingen die precies bij u passen en kunt u ze delen met collega's.
We nodigen u uit een kijkje te nemen en kijken uit naar uw feedback via @GoogleZakelijk.