Vandaag kondigen we met trots Ad Sitelinks voor mobiel aan, een indeling voor advertenties in het zoeknetwerk waarmee extra links naar inhoud op andere pagina's van uw site worden weergegeven. Met Ad Sitelinks, die wereldwijd beschikbaar zijn op geavanceerde mobiele apparaten, kunt u klanten op een eenvoudige manier laten kiezen uit verschillende bestemmingspagina's op uw website.

Ad Sitelinks op mobiele apparaten werken hetzelfde als Ad Sitelinks op pc's. Op dit moment worden alleen sitelinks met twee regels weergegeven op mobiele apparaten, waarbij elke regel één sitelink bevat. Zoals u in het onderstaande voorbeeld kunt zien, worden er in een mobiele advertentie van Oakley, Inc. twee links weergegeven waarmee gebruikers worden doorverwezen naar de gedeelten met aangepaste producten en zonnebrillen op de bedrijfssite.Ad Sitelinks voor pc's zijn voor veel adverteerders een handig hulpmiddel gebleken: de klikfrequentie steeg hiermee gemiddeld met meer dan 30 procent. Omdat websites soms niet geoptimaliseerd zijn voor weergave op mobiele apparaten, kan het voor gebruikers soms lastig zijn om op dit soort sites de gewenste informatie te vinden. We verwachten daarom dat Ad Sitelinks voor mobiel minstens zo effectief zullen zijn op mobiele apparaten, aangezien het voordeel van het aanbieden van diepe links en het verder openstellen van de conversietrechter voor gebruikers hier nog waardevoller zijn. Ad Sitelinks voor mobiel helpen gebruikers direct naar de specifieke inhoud te gaan die ze zoeken, zodat ze sneller informatie kunnen vinden en eerder een transactie voltooien.

Aangezien we voortdurend proberen onze ervaring met adverteren op pc's over te dragen naar het mobiele internet, hebben we adverteren met Ad Sitelinks voor mobiel eenvoudig voor u gemaakt. Als u Ad Sitelinks voor advertenties op pc's heeft ingeschakeld, worden uw advertenties ook automatisch weergegeven op mobiele telefoons (op voorwaarde dat uw campagnes zijn aangemeld voor weergave op iPhones en mobiele apparaten met volledige internetbrowser).

Raadpleeg het Helpcentrum van AdWords voor meer informatie over Ad Sitelinks voor mobiel.