Met enige trots kondigen we de lancering aan van een nieuwe website: het “AdWords Small Business Center” (voorlopig alleen in het Engels beschikbaar). Een groot aantal adverteerders had behoefte aan een AdWords-informatiebron waar de nadruk ligt op kennis, tips en updates specifiek gericht op MKB’s/KMO’s. Uiteraard wilden wij met deze feedback ook daadwerkelijk aan de slag. Het resultaat is deze nieuwe centrale educatieve hub, die adverteerders toestaat best practices te delen en belangrijke informatie bevat die u nodig heeft om uw AdWords-account succesvol te maken.Een goede basis

Of u nu een nieuwe AdWords-adverteerder bent of niet, in het AdWords Small Business Center vindt u informatie over interessante onderwerpen op maat van zowel beginners, gevorderden en experts. Onderwerpen zoals strategieën om aantrekkelijke advertenties te schrijven tot manieren om uw website te verbeteren komen allemaal aan bod.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door het Engelse Inside AdWords blog te bezoeken rechtstreek vanaf deze site. Op die manier Ieest u het laatste nieuws over AdWords, en kunt u die informatie gebruiken om uw business te laten groeien.
We hopen dat u het AdWords Small Business Center nuttig zult vinden, en het vandaag nog uitprobeert!

Artikel door Nils Michaelis, Product Marketing Manager