Met enige trots kondigen we vandaag de eerste AdWords Train & Gain Challenge aan. Adverteerders vragen ons regelmatig tips te geven om de prestaties van hun AdWords-account te verbeteren. Daarom hebben we een reeks eenvoudige stappen opgesteld om u te helpen succesvol online te adverteren.De AdWords Train & Gain Challenge begint op 4 oktober, en u bent uitgenodigd om deel te nemen.

U hoeft zich alleen maar aan te melden om wekelijks een lijst met eenvoudige stappen te ontvangen om de prestaties van uw AdWords-account te verbeteren. U meldt zich dan twee keer per week aan bij uw AdWords-account om de suggesties toe te passen. Na vier weken heeft u dan geleerd hoe u op heel wat verschillende manieren uw AdWords-account kunt verbeteren. Wanneer u alle stappen heeft gevolgd en een korte enquête heeft ingevuld waarbij u ons vertelt wat u heeft geleerd, kunt u een Android telefoon winnen, of zelfs een gratis consultatie met een AdWords-expert – in Sydney, Australië!

Meld u nu aan voor de AdWords Train & Gain Challenge

Hier ziet u een voorbeeld van de snelle en gemakkelijke tips die u zult ontvangen:
  • Verbeter advertentietekst: Val op tussen uw concurrenten door advertentieteksten te schrijven die uw grootste troeven in de verf zetten: lage prijzen, speciale dienstverlening, gratis levering, etc.
  • Gebruik uitsluitingszoekwoorden: Geef aan voor welke zoekwoorden uw advertentie niet mag worden vertoond. Dit helpt u om de kosten te beperken omdat het klikken voorkomt van gebruikers die op zoek zijn naar producten of diensten die u niet aanbiedt.
  • Meet verkoop en verkeer: Controleer waar uw advertentie-uitgaven het beste worden besteed en focus op deze inspanningen om meer rendement op investering te genereren.
We hopen dat u zich zult aanmelden voor de AdWords Train & Gain Challenge. Het neemt echt niet veel tijd in beslag maar kan een groot verschil maken voor uw business. Meer informatie of officiële regels voor de Challenge, wie in aanmerking komt om deel te nemen en hoe we de winnaars selecteren vindt u hier. Voor de Algemene Voorwaarden klikt u hier.

Daarnaast willen we u ook wijzen op het fonkelnieuwe AdWords Small Business Center, dat we vorige week hebben aangekondigd, en waar u meer kunt leren over uw AdWords-account. Deze site is een central educatieve AdWords-hub voor kleine en middelgrote bedrijven. U leert er meer over allerhand AdWords-onderwerpen voor beginners, gevorderden en experts en kunt er gemakkelijk doorklikken naar het laatste AdWords-nieuws, best practices, etc. – snel, eenvoudig, en alles op één centrale plaats!

Artikel door Jo Hainsworth, Product Marketing Manager