Hoewel uw zoekwoorden bepalen wanneer uw advertentie aan potentiële klanten wordt getoond, is er maar één manier om ervoor te zorgen dat klanten uw website bezoeken in plaats van die van uw concurrenten: uw advertenties. Als uw advertenties zich niet onderscheiden van die van uw concurrenten of als ze uw boodschap niet goed overbrengen, loopt u wellicht waardevolle verkopen mis.

Door uw advertenties te bekijken vanuit het perspectief van uw klant en de praktische tips in de video hieronder uit te proberen, kunt u de prestaties van uw AdWords-advertenties verbeteren.
Bekijk onderstaande video en als u al een tijd niet naar de teksten van uw advertenties heeft gekeken, doet u er goed aan u aan te melden bij uw AdWords-account en te controleren of uw advertenties wel zo effectief zijn als u zou willen.We hopen dat u de video nuttig vindt als uitgangspunt voor het optimaliseren van uw advertenties. Laat het ons weten. Als u meer informatie wilt over het optimaliseren van uw advertentieteksten, bezoekt u het Helpcentrum van AdWords.