Met de gratis Website Optimizer van Google kunt u verschillende lay-outs van pagina's van uw website uittesten, waarbij u kunt meten welke versie leidt tot het meeste verkeer en de beste verkoopsresultaten. Deze webinar is een inleiding tot de Website Optimizer. Er zal ook een live demonstratie worden gehouden zodat u gewapend bent om zelf aan de slag te gaan. Deze webinar is geschikt voor adverteerders die actief de conversies van hun website bijhouden en hun website verder willen aanpassen om het conversiepercentage nog verder te verbeteren. Aan het einde van de presentatie zal er tijd zijn voor een vraag- en antwoordsessie.

Wanneer kan ik de webinar 'De Website Optimizer' volgen?
Deze webinar zal plaatsvinden op donderdag 3 december om 11:00 uur.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de webinar op onze webinar kalender. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Meld u nu aan' te klikken. Raadpleeg onze FAQs voor meer informatie over webinars!

AdWords Webinars worden gehouden in samenwerking met WebEx. Het aanmeldingsproces en de eventuele e-mails die u hierover krijgt worden behandeld door WebEx. Maak voor toegang tot WebEx bij voorkeur gebruik van Internet Explorer.


Gepost door Jantien, Inside AdWords Team