Webinars zijn gratis online lessen die u kunnen helpen de prestaties van uw AdWords-account te verbeteren. Ze zijn praktisch en interactief, de perfecte manier dus om tips over AdWords te verzamelen! Of u nu een nieuwe adverteerder bent of meer dieptekennis nodig heeft, u vindt beslist een webinar die aan uw behoeften voldoet.


Deze maand kunt u de volgende webinars verwachten:

Prestatie-analyse van uw klanten 04/11/2009 11:00 uur
In deze webinar leert u enerzijds hoe u uw klanten kunt aansporen tot het analyseren van hun AdWords-accounts, en anderzijds hoe u zelf inzicht kunt verwerven in de branche van uw klanten. Deze webinar is geschikt voor agencies die een beter inzicht willen krijgen in accountanalyse. Aan het einde van de presentatie zal er tijd zijn voor een vraag- en antwoordsessie.

Inzicht in zoekwoorden 12/11/2009 11:00 uur
Wilt u uw campagnes met zoekwoordtargeting tot in de kleinste details analyseren? Met deze webinar kunt u alles leren over de verschillende opties voor zoekwoorden en hoe u strategisch kunt bieden voor de zoekwoorden die goed presteren in uw account. We zullen uitleggen waarom het in bepaalde gevallen beter is de ene optie boven de andere te verkiezen, voor welke opties uw advertenties worden vertoond, en hoe u uw biedingen kunt aanpassen om uw doel-CPA (maximumkosten per acquisitie) te bereiken. Deze webinar is geschikt voor adverteerders die hun basiskennis over zoekwoorden willen opbouwen. Aan het einde van de presentatie zal er tijd zijn voor een vraag- en antwoordsessie.

AdWords-prestaties optimaliseren met Google Trends en Insights for Search 25/11/2009 11:00 uur
Met Google Insights for Search kunt u zoekvolumes in bepaalde gebieden, categorieën en periodes vergelijken. Leer hoe u categorieën, seizoensvraag en geografische spreiding van zoekwoorden kunt analyseren. U krijgt ook tips over hoe u deze informatie kunt gebruiken om de prestaties van uw AdWords-account te verbeteren. Deze webinar is geschikt voor alle adverteerders. Aan het einde van de presentatie zal er tijd zijn voor een vraag- en antwoordsessie.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de webinar op onze webinar kalender. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Meld u nu aan' te klikken. Raadpleeg onze FAQs voor meer informatie over webinars!

AdWords Webinars worden gehouden in samenwerking met WebEx. Het aanmeldingsproces en de eventuele e-mails die u hierover krijgt worden behandeld door WebEx. Maak voor toegang tot WebEx bij voorkeur gebruik van Internet Explorer.

Webinars die u onafhankelijk kunt volgen!
Ook hebben we opnames van de volgende webinars beschikbaar:

AdWords interface 3.0
Introductie van Google Analytics
Het beheren van uw Google Analytics instellingen
Analytics rapporten en analyse van AdWords data
Uw AdWords ROI bijhouden
Weergaveadvertenties en het Inhoudsnetwerk
Sinterklaas en Kerst webinar
Introductie van optimalisatie
Optimaliseren met rapporten

Hoe kan ik de opnames terugkijken?
U kunt de opnames terugkijken op onze webinar kalender bij ‘AdWords webinars die u onafhankelijk kunt volgen’. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Bekijk nu' te klikken.


Gepost door Jantien, Inside AdWords Team