We willen deze instructiehandleiding graag met u delen, omdat het een geweldige hulpbron is voor iedereen die zich bezighoudt met online marketing en AdWords. 'Klikken omzetten in winst' is een stapsgewijze handleiding voor werken met vijf Google-producten die u kunnen helpen bij het verhogen van uw online winstgevendheid: Insights for Search, Conversies bijhouden, de Conversion Optimizer, Google Analytics en de Website Optimizer.

Of u nu een nieuwe gebruiker bent van (een van) deze producten, of een ervaren gebruiker, u zult zeker suggesties en praktische tips vinden die u kunnen helpen om uw online prestaties bij te houden en wijzigingen op uw website door te voeren die u een voordeel op de concurrentie bieden. Zorg ervoor dat u beschikt over de benodigde hulpprogramma's en kennis om te bepalen welke gedeelten van uw website moeten worden verbeterd en waar u de grootste impact kunt hebben op de winstgevendheid van uw website.

Download uw exemplaar van de instructiehandleiding nu en genereer conversies voor uw bedrijf, ongeacht het economische klimaat.