Webinars zijn gratis online lessen die u kunnen helpen de prestaties van uw AdWords-account te verbeteren. Ze zijn praktisch en interactief, de perfecte manier dus om tips over AdWords te verzamelen! Of u nu een nieuwe adverteerder bent of meer dieptekennis nodig heeft, u vindt beslist een webinar die aan uw behoeften voldoet.


Deze maand kunt u de volgende webinars verwachten:

Sinterklaas en Kerst Webinar 15/10/2009 15:00
Nu de feestdagen voor de deur staan, is het tijd om ervoor te zorgen dat je maximaal voorbereid bent voor een druk verkoopseizoen! Onze Sinterklaas en Kerst Webinar helpt u bij het maximaliseren van het feestdagen-verkeer door het meeste uit uw AdWords campagnes te halen. Aan het einde van de webinar zal er tijd zijn voor een vraag- en antwoordsessie.

Introductie van optimalisatie 22/10/2009 15:00
Leer meer over het optimaliseren van uw AdWords-account aan de hand van tips over uw campagnestructuur, het beheren van zoekwoorden en het schrijven van doeltreffende advertentieteksten. We zullen het ook hebben over optimaliseren met een specifiek doel voor ogen. Deze webinar is geschikt voor alle adverteerders die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun accountprestaties en basiskennis over optimaliseren willen opdoen. Aan het einde van de presentatie zal er tijd zijn voor een vraag- en antwoordsessie.

Optimaliseren met rapporten 27/10/2009 11:00
In deze webinar leert u meer over de rapportage van Google AdWords. We bespreken de verschillende rapporttypes die beschikbaar zijn, welke informatie u precies kunt terugvinden in de rapporten, en hoe u deze gegevens kunt gebruiken om de prestaties van uw AdWords-account te verbeteren. Deze webinar is geschikt voor alle adverteerders die actief bezig zijn met het verbeteren van hun accountprestaties en meer willen leren over strategisch optimaliseren. Aan het einde van de presentatie zal er tijd zijn voor een vraag- en antwoordsessie.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de webinar op onze webinar kalender. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Meld u nu aan' te klikken. Raadpleeg onze FAQs voor meer informatie over webinars!

AdWords Webinars worden gehouden in samenwerking met WebEx. Het aanmeldingsproces en de eventuele e-mails die u hierover krijgt worden behandeld door WebEx. Maak voor toegang tot WebEx bij voorkeur gebruik van Internet Explorer.

Webinars die u onafhankelijk kunt volgen!
Ook zijn er opnames van de volgende webinars beschikbaar:

AdWords interface 3.0
Introductie van Google Analytics
Het beheren van uw Google Analytics instellingen
Analytics rapporten en analyse van AdWords data
Uw AdWords ROI bijhouden
Weergaveadvertenties en het Inhoudsnetwerk

Hoe kan ik de opnames terugkijken?
U kunt de opnames terugkijken op onze webinar kalender bij ‘AdWords webinars die u onafhankelijk kunt volgen’. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Bekijk nu' te klikken.


Gepost door Jantien, Inside AdWords Team