Wilt u meer weten over het meten van conversiedoelen in Google Analytics? Volg dan de AdWords webinar hierover op woensdag 23 september om 11:00!

Wat leer ik?
Het meten van conversiedoelen is van het grootste belang voor het analyseren van uw bedrijfsprestaties online en de effectiviteit van uw marketingkanalen. In deze webinar zullen vraagstukken met betrekking tot geavanceerde implementatie van Analytics worden behandeld, die je het vertrouwen geven om doeltreffende en lonende keuzes te maken met betrekking tot uw marketingbudget of het optimaliseren van uw website. Deze webinar is geschikt voor gebruikers met complexe websites, zoals subdomeinen of 3e partij winkelwagens, of gebruikers die al bekend zijn met Google Analytics.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de webinar op onze webinar kalender. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Meld u nu aan' te klikken. Raadpleeg onze FAQs voor meer informatie over webinars!

AdWords Webinars worden gehouden in samenwerking met WebEx. Het aanmeldingsproces en de eventuele e-mails die u hierover krijgt worden behandeld door WebEx. Maak voor toegang tot WebEx bij voorkeur gebruik van Internet Explorer.


Gepost door Jantien, Inside AdWords Team