Hoewel Google AdWords een zelfbeheerd programma is, begrijpen wij dat het soms niet mee valt om zelf de weg te vinden tussen alle functies van het programma. Het AdWords Helpforum is een interactieve bron van informatie voor AdWords-gebruikers, met als insteek dat u als AdWords-gebruiker zelf een goede bron van advies en raad bent. Het forum telt al een paar honderd deelnemers en het aantal groeit constant!

Word actief op het Helpforum!
Zoek het antwoord op uw vraag op het Helpforum! Volg de discussies van andere adverteerders of post zelf een vraag. U kunt ook andere adverteerders helpen door actief te worden op het Helpforum en vragen van anderen te beantwoorden! Wellicht weet u het antwoord op een van de gestelde vragen. Word lid van de AdWords gemeenschap en draag uw steentje bij door uw AdWords kennis en ervaring met anderen te delen!

Wat kan ik op het Helpforum vinden?
Discussies op het forum zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. Zo vindt u bijvoorbeeld discussies over Campagnebeheer (Adwords vraagjes/problemen), Facturering & betaling (Coupon code activeren?), Analytics & conversies bijhouden (Wel kosten voor klikken, maar klikken zijn niet terug te vinden in statistieken) etc. Wordt uw advertentie bijvoorbeeld niet vertoond? Ervaren gebruikers zetten u op het juiste spoor in de categorie Advertentie niet zichtbaar.

Hoe post ik een vraag?
U hoeft zich alleen maar aan te melden en een eigen profiel aan te maken. Voordat u een vraag plaatst, zoekt u eerst via de zoekbalk of deze niet eerder is besproken. Uw vraag is wellicht eerder op het Helpforum gesteld en al beantwoord. Zo bespaart u tijd!

Heeft u geen antwoord op uw vraag gevonden, klik dan op de link ‘Een vraag plaatsten’ en stel uw vraag. En voilà, uw vraag is gepost!

Tip: Kies hierbij altijd de juiste categorie; Advertentie niet zichtbaar, Advertentie positie en prestatie, Campagnebeheer, Advertentiegoedkeuring en beleid, Facturering & betaling, Analytics en conversies bijhouden of Nieuws & evenementen.

Stel een vraag, geef antwoord op een vraag of lees de discussies van andere adverteerders op www.google.nl/adwordshelpforum!