Het creëren van weergaveadvertenties die er echt professioneel uitzien kan best lastig zijn. Vorig jaar lanceerden we het Hulpprogramma voor het maken van weergaveadvertenties om het creëren van weergaveadvertenties eenvoudiger te maken. Inmiddels is dit hulpprogramma, met meer dan 90 sjablonen, beschikbaar voor adverteerders in ruim 40 landen.

Onlangs hebben we binnen de categorie 'Algemeen' een nieuwe 'Elegant' reeks van advertentiesjablonen geïntroduceerd die het nog eenvoudiger maken om weergaveadvertenties van hoge kwaliteit te maken. Deze sjablonen hebben kant-en-klare knoppen en bieden achtergronden die de advertenties een samenhangend beeld geven. De achtergronden hebben een subtiel kleurverloop en de nieuwe knoppen bestaan uit unieke vormen, symbolen en kleuren. Het doel van deze advertenties is om het zo makkelijk mogelijk te maken om weergaveadvertenties met een hoge kwaliteit in enkele seconden te creëren, zonder gebruik te maken van complexe grafische software.

Bij een aantal van de sjablonen hoeft u alleen maar een afbeelding van uw product en tekst te uploaden om een professioneel ogende weergaveadvertentie te creëren. Hier zijn een paar voorbeelden:Hoe maak ik een weergaveadvertentie?
Kies bij 'Nieuwe advertentie' in een nieuwe of bestaande campagne in uw AdWords-account 'Hulpprogramma voor het maken van weergaveadvertenties'. Als u meer wilt weten over het maken en uitvoeren van weergaveadvertenties, gaat u naar de Display Ads 101 tutorial.