U kunt het Hulpprogramma Afgekeurde advertenties gebruiken om de status van uw afgekeurde advertenties te controleren en te achterhalen waarom de advertenties zijn afgekeurd. U kunt de volgende items weergeven: uw afgekeurde advertentie, de locatie van de advertentie, de reden voor de afkeuring, suggesties voor verbetering van uw advertentie en de datum waarop uw advertentie is afgekeurd. Houd er rekening mee dat het hulpprogramma niet de status van advertenties of zoekwoorden weergeeft als deze in behandeling zijn voor goedkeuring.

Het Hulpprogramma Afgekeurde advertenties gebruiken:
1. Meld u aan bij uw AdWords-account op https://adwords.google.nl.
2. Klik op 'Hulpprogramma's' op het tabblad 'Campagnebeheer'.
3. Klik in het gedeelte 'Prestaties van uw advertenties analyseren' op 'Afgekeurde advertenties'.
4. Klik op de link 'Advertentie bewerken' in de rechterkolom om een advertentie te bewerken. U kunt de advertentie bewerken via de bijbehorende advertentiegroep. Wanneer u uw advertentie heeft opgeslagen, wordt deze automatisch ter controle verstuurd.

Klik op 'Details' in de kolom 'Reden voor afkeuring' voor informatie over de reden waarom uw advertentie is afgekeurd. U ontvangt ook nog steeds een e-mailbericht als uw advertentie is afgekeurd, tenzij u heeft aangegeven dat u dergelijke berichten niet wilt ontvangen.

Bekijk hier een demo over hoe u het hulpprogramma kunt gebruiken!


Tip: Klik hier voor meer informatie over het Hulpprogramma Afgekeurde advertenties.