We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de Conversion Optimizer nu beschikbaar is voor nog meer campagnes. Elke campagne die ‘AdWords Conversies bijhouden’ gebruikt met ten minste 50 conversies in de afgelopen 30 dagen komt nu in aanmerking voor het gebruik van de Conversion Optimizer. Bovendien, dankzij de verbeterde technologie, levert de Conversion Optimizer nu betere prestaties in het algemeen.

De Conversion Optimizer gebruikt uw gegevens voor het bijhouden van conversies om meer conversies tegen een lagere kostprijs te genereren. Dit wordt bereikt door het optimaliseren van uw plaatsing bij elke advertentie-veiling om onrendabele klikken te voorkomen en zo veel mogelijk winstgevende klikken te genereren.

Het is mogelijk dat u al een soortgelijke strategie volgt door hoger te bieden voor zoekwoorden die vaker converteren en lager te bieden voor zoekwoorden die minder vaak converteren. Echter, de Conversion Optimizer bepaalt uw advertentieplaatsing gebaseerd op vele andere/extra factoren, zoals de resultaten van brede zoekwoorden, de locatie van de gebruiker en de succespercentages van Google's zoek-en inhoudspagina partner sites.

Deze extra aanpassingen bezorgen veel adverteerders een verdubbeling in het aantal conversies, terwijl ze dezelfde prijs of minder blijven betalen per conversie.

Bekijk de AdWords Conversion Optimizer-pagina om te beginnen of meer te leren over de Conversion Optimizer of discussieer hierover met andere gebruikers op ons Online Help Forum.