Het leven van uw advertenties en e-mails na hun geboorte

Denkt u ook wel eens; wat doet het team daar in Dublin toch allemaal? Uit uw e-mails leiden wij af dat u hier benieuwd naar bent. Hieronder wordt daarom de levensloop beschreven van uw advertentie en uw e-mails; een kijkje achter de schermen zodat u weet wat wij hier doen voor u in Dublin, Ierland. Zo maakt u een beetje kennis met ons.

Uw advertentie nadat u deze verzendt

U hebt een advertentie geschreven. U hebt hier de nodige tijd aan gespendeerd, en u verzendt deze. Wij doen ons best om al uw advertenties zo snel mogelijk te beoordelen en doen ons best om uw advertentie zo snel mogelijk online te krijgen.

Deze advertenties moeten voldoen aan onze redactionele richtlijnen.

Uw vragen

Stel dat uw advertentie een tijdje goed loopt, maar dat er iets onverwachts gebeurt. Uw zoekwoorden worden bijvoorbeeld inactief, of ze worden steeds duurder. Als u ons een e-mail stuurt worden ze gesorteerd op categorie en behandeld op volgorde van binnenkomst. Hebt u meerdere e-mails gestuurd; dan geeft ons systeem dat aan, en dan beantwoorden wij al uw vragen in een e-mail. Uw e-mail zit in ons systeem en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk, daar kunt u zeker van zijn.

Nu kent u ons een beetje. Vanuit Dublin wensen wij u veel succes met het adverteren bij Google AdWords.

We zien uw advertenties en e-mails tegemoet!

Geplaatst door Iris Tzur, het Google AdWords SBS team (Small Businesses and Services).