Vragen over AdWords? Naast ons HelpCentrum zijn er nog een aantal handige online bronnen die je kunt raadplegen om je AdWords-kennis te vergroten.


AdWords-examen
Vanaf vandaag is het mogelijk om individuele AdWords-certificering te verkrijgen op het platform van Google Partners. Je kunt daar examens afleggen op verschillende niveaus, van beginner tot geavanceerd:
  • Het Basisbeginselen examen
  • Het Geavanceerde Search examen
  • Het Geavanceerde Display examen
Ben je geinteresseerd in het volgen van een sessie waarbij de examens worden besproken? Op 25 juni en 26 juni vinden Hangouts on Air plaats over dit onderwerp. Bekijk het programma of meld je vandaag nog aan voor deze lessen.


Filmpjes op YouTube
Vind je het fijn om stap voor stap door de interface te lopen? Goed nieuws; we zijn namelijk bezig om ons assortiment in how-to filmpjes te vergroten. Als je op de eerste rij wilt zitten bij de premiere van onze nieuwe filmpjes, kun je je het best abonneren op het Nederlandstalige "Learn with Google" kanaal op YouTube. Als voorproefje hebben we hier enkele video's uitgelicht:


AdWords Help Forum
Als laatste willen we nog het Nederlandse AdWords Help Forum in de spotlight zetten. Op dit forum kun je vragen stellen of de mening vragen van andere gebruikers. In een aantal makkelijke stappen ben je al klaar om je vraag op het forum te stellen. Daarnaast hebben we enkele categorieën met veelgestelde vragen over de volgende onderwerpen.Als laatste hebben we op het forum een Handleiding voor het Zoeknetwerk geplaatst, waarin de verschillende tabbladen worden besproken om je account van instellingen tot extensies te optimaliseren.

We hopen dat je met behulp van deze bronnen goed vooruit kunt!

Gepost door Kenny, Inside AdWords Team