Vandaag presenteren we met trots AdWords Editor 9.8.1 Met deze jongste versie van AdWords Editor kunt u onder meer dynamische zoekadvertenties en advertenties met productvermeldingen toevoegen en bewerken, en snel en gemakkelijk locatietargets aanpassen. Een overzicht van de belangrijkste vernieuwingen: 

Het beheren van targeting op locatie is nu nog gemakkelijker 
Op het nieuwe tabblad Locaties (onder Targeting) kunt u locatietargets voortaan op efficiëntere wijze toevoegen, bijwerken en kopiëren.  

AdWords Editor is uitgebreid met dynamische zoekadvertenties en advertenties met productvermeldingen
Beide advertentie-indelingen hebben hun eigen tabblad, waar u uw advertenties kunt bekijken en wijzigingen of toevoegingen kunt aanbrengen. Ook kunt u uw dynamische advertentietargets en uw productdoelen beheren op twee nieuwe targetingtabbladen.

Daarnaast zijn er vernieuwingen doorgevoerd in onder meer targeting op onderwerp, het plaatsen van advertenties en het importeren van CSV-bestanden. We raden u aan de release-opmerkingen voor versie 9.8.1 door te nemen voor een overzicht van alle wijzigingen.

De volgende keer dat u AdWords Editor start, ziet u een bericht waarin u wordt gevraagd om te upgraden naar versie 9.8.1 Voor meer informatie over het uitvoeren van een upgrade en over hoe u niet-doorgevoerde wijzigingen en opmerkingen na het upgraden behoudt, raadpleegt u deze instructies. U kunt versie 9.8.1 ook downloaden via de website van AdWords Editor

Opmerking: om u voldoende tijd te geven voor het uitvoeren van de upgrade, wordt er nog gedurende vier maanden ondersteuning geboden voor eerdere versies van AdWords Editor. Als u verzekerd wilt zijn van een ononderbroken gebruik van AdWords Editor, moet de upgrade uiterlijk 28 oktober 2012 zijn uitgevoerd.

Gepost door Anass, Inside AdWords Team