We hebben goed gekeken naar uw suggesties voor het terugdringen van giswerk bij het maken van nieuwe campagnes. We lanceren daarom verbeteringen in het Hulpprogramma voor zoekwoorden en de Verkeerschatter om het proces voor het maken van campagnes beter te ondersteunen. 

Verbeteringen in het Hulpprogramma voor zoekwoorden
Om het campagnebeheer te verbeteren, hebben we het Hulpprogramma voor zoekwoorden als volgt verbeterd: 

Zoekwoordideeën die op thema zijn gegroepeerd: met het bijgewerkte Hulpprogramma voor zoekwoorden kunt u gemakkelijk suggesties bekijken voor nieuwe advertentiegroepthema's om rechtstreeks advertentiegroepen aan uw account toe te voegen. 

Naadloze integratie van de Verkeerschatter: bekijk gemakkelijk gegevens van de Verkeerschatter voor de zoekwoorden die u selecteert in het Hulpprogramma voor zoekwoorden om betere beslissingen te nemen met betrekking tot de campagnestrategie.


Verbeteringen in de Verkeerschatter

We hebben de Verkeerschatter bijgewerkt om adverteerders te helpen een effectievere biedings- en budgetstrategie te ontwikkelen. Wijzigingen in de Verkeerschatter zijn:

      Uw prestatieschattingen in een grafiek zetten: we hebben voor de Verkeerschatter een grafiek geïntroduceerd om het meten van verkeer- en biedingsschattingen gemakkelijker te maken, zodat u beter een effectieve biedingsstrategie kunt ontwikkelen.

      Uw zoekwoorden in advertentiegroepen indelen: u kunt nu conceptadvertentiegroepen maken in de Verkeerschatter en gemakkelijk verkeer- en biedingsschattingen bekijken voor elk van uw conceptadvertentiegroepen.

      Campagnes aan uw account toevoegen: wanneer u tevreden bent met de structuur van uw campagne, kunt u de conceptcampagne rechtstreeks aan uw account toevoegen. 


Bovendien werken we aan de verbetering van de kwaliteit en nauwkeurigheid van verkeerschattingen door de prestatiegeschiedenis te gebruiken voor betere verkeerschattingen. Dit betekent dat u zich in de toekomst moet aanmelden bij AdWords om de Verkeerschatter te gebruiken.

Ergens in de komende weken worden het Hulpprogramma voor zoekwoorden en de Verkeerschatter bijgewerkt in de AdWords-interface. Voor meer informatie over de updates van het Hulpprogramma voor zoekwoorden gaat u naar dit artikel in ons Helpcentrum en naar dit artikel voor meer informatie over de Verkeerschatter. 

Geschreven door Deepti Bhatnagar, Product Manager