We hebben het AdWords Helpcentrum een nieuw uiterlijk gegeven en dit is vanaf vandaag in Nederland en België beschikbaar! Sinds we het in de VS een paar weken geleden hebben gelanceerd, hebben duizenden Amerikaanse AdWords-gebruikers dit nieuwe Helpcentrum al ingeschakeld. En de reacties zijn overweldigend positief!

Dit zijn de veranderingen die we vandaag uitrollen:

1. Eenvoudige navigatie: Navigeer gemakkelijk naar de juiste inhoud met het nieuwe menu bovenaan elke pagina.2. Zichtbare contactopties: Vind met één klik op de Contactknop rechts bovenaan elke pagina de verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met Google

3. Meer schermafbeelingen en video’s: Bekijk de schermafbeeldingen en video’s in veel artikelen om snel te leren hoe u het meest uit AdWords haalt.

Klaar om het nieuwe Helpcentrum te gebruiken? Schakel het vandaag in! Klik op de ‘Probeer het nieuwe Helpcentrum’-knop. Nog niet helemaal klaar voor de vernieuwing? Dan kunt u het later inschakelen via de gele balk bovenaan elke pagina.U kunt natuurlijk altijd het nieuwe Helpcentrum uitschakelen door rechts onderaan de pagina te klikken op ‘Terug naar de oude versie’ (maar we hopen dat u zo tevreden bent dat u in het nieuwe Helpcentrum blijft!).

We rollen de veranderingen langzamerhand uit, dus houd uw oren en ogen open voor verdere updates en meer nuttige artikelen in de komende maanden.

Bevalt het nieuwe Helpcentrum? We zijn benieuwd naar uw ervaring! Wanneer u zich in het nieuwe Helpcentrum bevindt, klik op de link ‘Stuur ons feedback over het nieuwe Helpcentrum’ rechts onderaan elke pagina.

U kunt ook de discussie op het AdWords Forum volgen als u iets wilt delen met de gebruikers in de AdWords Community.

Geschreven door het AdWords Helpcentrum Team

Gepost door Anass, Inside AdWords Team