We hebben van verschillende adverteerders gehoord dat ze AdWords Campagne Experimenten (ACE) graag eens zouden proberen, maar dat ze niet weten wat ze zouden moeten testen. Als u ook zo'n adverteerder bent, kunt u nu onze vijf demovideo's bekijken waarin voorbeeldexperimenten worden besproken die u zou kunnen proberen.

In onze nieuwe video's leert u uw experiment opdelen in controle- en experimentgroepen en de volgende vier soorten experimenten uitvoeren:

Zoekwoordtypen, bijvoorbeeld: Wat voor effect heeft het toevoegen van een zoekwoord met een modifier voor breed zoeken op mijn account?

Biedingen, bijvoorbeeld: Wat gebeurt er als ik mijn biedingen met 10 procent verhoog?

Advertenties, bijvoorbeeld: Welk effect hebben een nieuwe advertentietekst en een nieuwe zichtbare URL op mijn prestaties?

Advertentiegroepen, bijvoorbeeld: Is in mijn geval een advertentiegroepstructuur met een breder of specifieker thema beter?

We hopen dat deze video's u inspireren tot het uitvoeren van experimenten in ACE. Mocht u uw kennis over het instellen van uw eerste experiment weer wat willen opfrissen, dan kunt u hier onze stapsgewijze videohandleidingen bekijken.

Gepost door Eronne, Inside Adwords Team