In november van het afgelopen jaar hebben we Instant op Google.com verder uitgebreid met Instant voorbeelden. Instant voorbeelden biedt u een grafisch overzicht van een zoekresultaat, waarbij de meest relevante gedeelten worden gemarkeerd. Zo vindt u de juiste pagina net zo gemakkelijk als wanneer u door een tijdschrift bladert.

Hetzelfde voordeel bieden we nu ook voor advertenties met Instant voorbeelden voor advertenties. Vanaf vandaag wordt het pictogram voor Instant voorbeelden weergegeven naast advertenties op Google.com zodat gebruikers een voorbeeld van de bestemmingspagina van de advertentie kunnen bekijken. Met Instant voorbeelden kunnen uw klanten snel een voorbeeld van een pagina bekijken om te zien of de inhoud ervan overeenkomt met waarnaar zij op zoek zijn.

Door potentiële klanten de mogelijkheid te bieden een voorbeeld van uw site te bekijken voordat ze die bezoeken, helpt Instant voorbeelden u nog hoogwaardiger verkeer naar uw site te trekken. Bovendien zijn klikken op Instant voorbeelden gratis. Er worden alleen kosten in rekening gebracht wanneer een gebruiker doorklikt naar uw feitelijke bestemmingspagina.

Instant voorbeelden voor advertenties is vanaf vandaag beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten en de komende weken ook internationaal. Ga voor meer informatie naar ons Helpcentrum.

Gepost door Eronne, Inside Adwords Team