We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om voor het eerst een nieuw AdWords-account op te zetten en te leren over AdWords. Daarom hebben een nieuwe online les voor u gemaakt; ‘Uw eerste week met AdWords’, om u hierbij te helpen!

U kunt deze les op elk gewenst moment bekijken. Tijdens deze korte videoles behandelen we veelvoorkomende vragen en problemen waarmee de meeste adverteerders tijdens hun eerste weken in AdWords te maken krijgen. We behandelen hierbij:
  • De grondbeginselen van het aanmelden bij AdWords en wat u kunt doen wanneer u uw aanmeldingsgegevens vergeet.
  • Hoe u een succesvolle campagne kunt opzetten die aansluit bij uw advertentiedoelen.
  • Hoe u uw campagne kunt structureren middels relevante advertentiegroepen met specifieke advertenties en zoekwoorden per advertentiegroep.
  • De beste manier om te controleren of uw advertentie wordt vertoond en wat u kunt doen om te zorgen dat uw advertentie kan worden goedgekeurd volgens ons advertentiebeleid.
  • Hoe u enkele basisstatistieken in uw rapporten kunt interpreteren en hoe u deze kunt gebruiken om uw campagne te optimaliseren om het gewenste resultaat te bewerkstelligen.
Als AdWords nieuw voor u is, raden we u aan om een paar minuten van uw tijd te investeren in het bekijken van deze online les. Met behulp van deze les kunt u ervoor zorgen dat u vanaf dag één alles goed neerzet. Als u uw eerste campagne al heeft opgezet, kan deze online les nog steeds waardevol zijn om de prestaties van uw campagne te verbeteren aan de hand van specifieke advertentiedoelen.

Leer meer over AdWords met onze gratis Online AdWords Lessen!