In 2000, een paar jaar nadat Larry en Sergey Google hadden opgericht, lanceerden we ons online advertentieprogramma, AdWords. Het verhaal van dit product is eigenlijk het succesverhaal van onze adverteerders en partners. Uw ambitie, creativiteit en innovatie hebben ons voortdurend geïnspireerd terwijl we in de afgelopen tien jaar probeerden deze nieuwe online wereld verder te ontwikkelen.

We vonden dat we dit moment daarom het best konden vieren door AdWords-adverteerders in het zonnetje te zetten. Dit willen we doen door inspirerende verhalen en successen van adverteerders met de rest van de wereld te delen. In december publiceren we als onderdeel van de viering van de tiende verjaardag van AdWords een wereldkaart met daarop bedrijven die graag hun verhaal willen delen. U kunt hieraan meedoen door een korte YouTube-video (drie minuten of minder) of een geschreven verhaal (750 tekens of minder) in te sturen met uw verhaal: wie u bent, wat voor bedrijf u heeft, hoe het zich heeft ontwikkeld en de rol die online adverteren bij uw succes heeft gespeeld.

Meer informatie hierover vindt u op deze website (inclusief instructies voor inzendingen en voorbeeldvideo's). We zullen bovendien in dit blog regelmatig updates over de tiende verjaardag van AdWords plaatsen.

Wat is uw verhaal?

Artikel door Jason Shafton, Inside AdWords-team