Vandaag kondigen we aan dat er opnieuw 3 nieuwe gratis online AdWords lessen beschikbaar zijn, die u kunnen helpen succesvol met Google AdWords te adverteren:

1. Het tabblad 'Mogelijkheden'

Zodra uw account actief is wilt u waarschijnlijk uw campagnes optimaliseren om uw accountprestaties te verbeteren. Het tabblad ‘Mogelijkheden’ is een centrale plaats voor optimalisatie-ideëen in uw account. Als u bijvoorbeeld het verkeer of het aantal verkopen wilt verhogen, maar u bent niet zeker welke wijzigingen u hiervoor moet aabrengen, is het tabblad ‘Mogelijkheden’ een goed uitgangspunt. In deze les leert u hoe u zoekwoord-, biedstrategie-, en budgetideëen kunt evalueren en toepassen op uw account. Deze les is geschikt voor adverteerders die nog niet vertrouwd zijn met het tabblad ‘Mogelijkheden’.

2. Lokaal adverteren voor mobiel

Wereldwijd hebben 4 miljard mensen een mobiele telefoon. De helft van de internetverbindingen wordt momenteel mobiel tot stand gebracht, en tegen 2014 wordt voorspeld dat meer dan 50% van het internetverkeer mobiel zal verlopen. Google biedt een aantal innovatieve advertentie-indelingen aan waarmee u mobiele gebruikers gemakkelijk kunt targeten die op zoek zijn naar uw producten of diensten. Deze les is geschikt voor adverteerders die meer willen leren over mobiel adverteren.

3. Uw advertenties targeten op websites in het Google Display Netwerk

Gebruik het Google Display Netwerk om tot nog betere advertentieresultaten te komen. In deze les leert u wat het Google Display Netwerk is, hoe het voor u nuttig kan zijn, en hoe u ermee aan de slag kunt om bijvoorbeeld merkbekendheid te vergroten of meer verkopen te genereren. Deze les is geschikt voor adverteerders die nog niet vertrouwd zijn met het Google Display Netwerk.

We hopen dat deze nieuwe lessen u verder helpen bij het succesvol beheren van uw AdWords-account. Uiteraard raden wij u ook aan de andere beschikbare lessen te bekijken.