We introduceren een nieuwe versie van AdWords Editor die enkele wijzigingen bevat. U wordt gevraagd de nieuwe versie te downloaden zodra deze beschikbaar is voor u. We lanceren versie 8.0.1 voor alle gebruikers in de komende weken, dus maak u geen zorgen als de nieuwe versie nog niet onmiddellijk beschikbaar is.

We hebben ondersteuning voor locatie-extensies toegevoegd aan AdWords Editor. Locatie-extensies zijn de nieuwe en verbeterde manier om lokale advertenties weer te geven en we hebben de lokale bedrijfsadvertenties in uw AdWords-account dan ook omgezet naar advertenties die compatibel zijn met locatie-extensies. Voor deze wijziging hebben we het tabblad 'Extensies' toegevoegd aan de AdWords Editor-interface en hebben we het tabblad 'Lokale bedrijfsadvertenties' verwijderd. U kunt het tabblad 'Extensies' gebruiken om uw locatie-extensies te maken en te beheren.

Om ervoor te zorgen dat u zich alleen hoeft te richten op dat wat u nodig heeft bij het beheren van uw AdWords-account, bevat AdWords Editor nu deelvensters die u kunt samenvouwen en uitvouwen, voortgangsbalken voor taken die enige tijd in beslag kunnen nemen, een verbeterde functie voor het toevoegen van Mijn Klantencentrum-accounts, vereenvoudigde uitzonderingsverzoeken en nog meer nuttige foutberichten.

Raadpleeg de release-informatie voor meer informatie over de nieuwe functies in versie 8.0.1, zoals ondersteuning voor campagnes die biedopties voor doel-CPA en verbeterde CPC gebruiken.

Als u AdWords Editor al gebruikt, wordt u automatisch gevraagd of u het programma wilt bijwerken. Nadat u de nieuwe versie heeft geïnstalleerd, moet u uw account opnieuw downloaden. Als u uw opmerkingen en niet-doorgevoerde wijzigingen wilt behouden, selecteert u de optie 'Back-up maken en bijwerken' wanneer u automatisch wordt gevraagd of u een upgrade wilt uitvoeren. Vervolgens importeert u het back-upbestand nadat u het account heeft gedownload.

Als u AdWords Editor nog niet gebruikt, kunt u naar onze website gaan om het programma te downloaden. Meer informatie en antwoorden op uw vragen over AdWords Editor vindt u in ons Helpcentrum.