Als u de afgelopen weken Mijn Klantencentrum (My Client Center, MCC) heeft gebruikt, heeft u wellicht gemerkt dat we enkele nieuwe functies aan uw MCC-interface hebben toegevoegd. We hebben een functie voor het doorzoeken van accounts en een labeloptie toegevoegd en de knoppen op het dashboard overzichtelijker gemaakt.

Accounts doorzoeken

Met deze functie kunt u alle accounts doorzoeken die aan uw MCC zijn gekoppeld. Wanneer u een zoekopdracht uitvoert, worden in uw resultaten alle accounts, campagnes, advertentiegroepen, advertenties, zoekwoorden en plaatsingen weergegeven die overeenkomen met uw zoektermen. Stel dat u bijvoorbeeld al uw zoekwoorden wilt vinden die gerelateerd zijn aan Canada. U voert de zoekterm 'canada' in en we geven resultaten weer die overeenkomen met die term. Klik hier voor meer informatie over deze functie.Labels

Labels helpen u uw accounts in te delen in groepen of klanten te markeren die aandacht vereisen. U kunt belangrijke klanten aanduiden met het label 'Hoge prioriteit', actieve of inactieve accounts markeren of alle accounts van een bepaalde klant hetzelfde label geven. Vervolgens kunt u uw dashboard filteren om snel alle accounts met een specifiek label te bekijken. Klik hier voor meer informatie over deze functie.Vereenvoudigde dashboardknoppen

Nadat we extra functies aan de nieuwe MCC-interface hadden toegevoegd, merkten we dat het dashboard vrij veel knoppen bevatte. We hebben enkele wijzigingen aangebracht om het dashboard overzichtelijker te maken, zodat u uw klantaccounts gemakkelijker kunt beheren.


Als u ons wilt laten weten wat u van deze functies en de nieuwe interface vindt, klikt u op de link 'Feedback verzenden' in uw account.