Begon uw smartphone ineens enthousiast te knipperen en te zoemen? Maakt u zich geen zorgen: uw telefoon is vast blij dat AdWords voor mobiel, onze mobiele interface voor iPhones en Android-apparaten, nu beschikbaar is in het Nederlands!

Met AdWords voor mobiel heeft u snel toegang tot uw belangrijkste meldingen en statistieken, zodat u snel een overzicht van uw prestaties kunt bekijken en ook onderweg de nodige wijzigingen kunt aanbrengen.

Voordat u AdWords voor mobiel gaat gebruiken, kunt u uw mobiele ervaring aanpassen door u op uw computer aan te melden en de delen van uw account te selecteren die u mobiel in de gaten wilt houden. Stel aangepaste meldingen in voor belangrijke gebeurtenissen in uw account (bijvoorbeeld wanneer uw campagne 90 procent van uw dagbudget bereikt of wanneer uw verkeer een sterke afname vertoont ten opzichte van de week ervoor) en gebruik opgeslagen filters om uw belangrijkste zoekwoorden en campagnes te markeren. Deze filters en meldingen worden weergegeven in uw startscherm van AdWords voor mobiel.

We hebben AdWords voor mobiel ontwikkeld om u te helpen snel toegang te krijgen tot de essentiële onderdelen en informatie in uw account. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat u in de mobiele toepassing met name campagnes en zoekwoorden kunt bekijken en hier simpele wijzigingen in kunt aanbrengen. Als u toegang nodig heeft tot de andere onderdelen van uw account, zoals advertenties of campagne-instellingen, kunt u via een link onder in het scherm overschakelen naar de computerversie van AdWords.

We hebben deze mobiele interface de afgelopen weken getest met Engelstalige adverteerders en kunnen AdWords voor mobiel nu aan iedereen aanbieden, ongeacht de taal die u gebruikt voor het beheren van uw account. We hopen dat u (en uw enthousiaste smartphone) veel plezier zullen beleven aan de uitgebreide toegang tot AdWords, waar u ook bent!