Er wordt momenteel elke minuut 20 uur video geüpload naar YouTube...
En dagelijks worden er een miljard video's op YouTube bekeken...

Daarom is het een grote uitdaging om ervoor te zorgen dat uw video op het juiste moment door de juiste mensen wordt bekeken! Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw potentiële klanten uw video's op YouTube vinden en dat ze terugkomen? Hoe kunt u met YouTube testen zonder dat u hoeft te wachten tot uw nieuwe reclameboodschap een groot publiek bereikt?

Op dit moment kunnen alle adverteerders in Nederland gebruik maken van gesponsorde video's: een nieuw advertentieprogramma dat de precisie van gerichte zoekwoorden in Google AdWords combineert met de kracht van YouTube! Met de nieuwe AdWords-interface kunt u een campagne maken om uw video's op YouTube en het inhoudsnetwerk van Google te promoten op basis van gerichte zoekwoorden waarbij u betaalt per klik (CPC). U betaalt niet voor de distributie van uw gesponsorde video, totdat iemand klikt - dat wil zeggen als men uw video daadwerkelijk gaat bekijken.

Dan kunt u bovendien in uw YouTube-account een overlay met call-to-action maken. Dit is een banner die over uw video wordt getoond en u helpt om internetgebruikers naar uw eigen website te leiden en meer conversies te genereren.

Als u gebruik wilt maken van een promotietegoed ter waarde van €50 om uw nieuwe campagne voor gesponsorde video's te lanceren, stuurt u een email naar gesponsorde.videos@gmail.com.

Geef daarbij het volgende aan:
- Het klantnummer (10 cijfers) van uw Google AdWords-account;
- De naam van uw nieuwe campagne voor gesponsorde video's.

Let op!
Zolang de voorraad strekt!
Elke onjuiste of onvolledige aanvraag wordt niet beantwoord.


Gepost door Steef, YouTube Goeroe