Webinars zijn gratis online lessen die u kunnen helpen de prestaties van uw AdWords-account te verbeteren. Ze zijn praktisch en interactief, de perfecte manier dus om tips over AdWords te verzamelen! Of u nu een nieuwe adverteerder bent of meer dieptekennis nodig heeft, u vindt beslist een webinar die aan uw behoeften voldoet.


Deze maand kunt u de volgende webinar verwachten:

De Website Optimizer 03/12/2009 11:00 uur
Overweegt u uw website helemaal te veranderen? Met de gratis Website Optimizer van Google kunt u verschillende lay-outs van pagina's van uw website uittesten, waarbij u kunt meten welke versie leidt tot het meeste verkeer en de beste verkoopsresultaten. Deze webinar is een inleiding tot de Website Optimizer. Er zal ook een live demonstratie worden gehouden zodat u gewapend bent om zelf aan de slag te gaan. Deze webinar is geschikt voor adverteerders die actief de conversies van hun website bijhouden en hun website verder willen aanpassen om het conversiepercentage nog verder te verbeteren. Aan het einde van de presentatie zal er tijd zijn voor een vraag- en antwoordsessie.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de webinar op onze webinar kalender. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Meld u nu aan' te klikken. Raadpleeg onze FAQs voor meer informatie over webinars!

AdWords Webinars worden gehouden in samenwerking met WebEx. Het aanmeldingsproces en de eventuele e-mails die u hierover krijgt worden behandeld door WebEx. Maak voor toegang tot WebEx bij voorkeur gebruik van Internet Explorer.

Webinars die u onafhankelijk kunt volgen!
Ook hebben we opnames van de volgende webinars beschikbaar:

AdWords interface 3.0
Introductie van Google Analytics
Het beheren van uw Google Analytics instellingen
Analytics rapporten en analyse van AdWords data
Uw AdWords ROI bijhouden
Weergaveadvertenties en het Inhoudsnetwerk
Sinterklaas en Kerst webinar
Introductie van optimalisatie
Optimaliseren met rapporten
Prestatie-analyse van uw klanten
Inzicht in zoekwoorden

Hoe kan ik de opnames terugkijken?
U kunt de opnames terugkijken op onze webinar kalender bij ‘AdWords webinars die u onafhankelijk kunt volgen’. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Bekijk nu' te klikken.


Gepost door Kenny, Inside AdWords Team