Wilt u meer weten over het gebruiken van rapporten in Google Analytics? Volg dan de AdWords webinar hierover op woensdag 30 september (morgen!) om 11:00 uur!

Wat leer ik?
Leer uw Analytics-rapporten begrijpen en gebruik ze voor het identificeren van verbeterpunten in uw AdWords-campagnes! Krijg inzicht in het interpreteren en evalueren van uw data zodat u de aandachtspunten van uw AdWords-account leert herkennen en de prestatie daarvan kunt optimaliseren. Deze webinar is geschikt voor adverteerders die op zoek zijn naar een analytische en gestructureerde aanpak voor het meten en verbeteren van de prestaties van hun AdWords-campagnes.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de webinar op onze webinar kalender. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Meld u nu aan' te klikken. Raadpleeg onze FAQs voor meer informatie over webinars!

AdWords Webinars worden gehouden in samenwerking met WebEx. Het aanmeldingsproces en de eventuele e-mails die u hierover krijgt worden behandeld door WebEx. Maak voor toegang tot WebEx bij voorkeur gebruik van Internet Explorer.


Gepost door Jantien, Inside AdWords Team