Wilt u meer weten over het bijhouden van de resultaten van uw AdWords investering? Volg dan de AdWords webinar hierover op woensdag 2 september om 11:00 uur!

Wat leer ik?
Deze webinar biedt een overzicht van hoe u kliks op uw advertentie kunt omzetten tot winst voor uw bedrijf door uw conversies bij te houden en door Google Analytics te gebruiken. Wij zullen laten zien hoe u hiermee uw rendement op investering kunt analyseren, hoe u biedingen kunt maken op basis van weloverwogen beslissingen, hoe u kunt achterhalen waar uw bezoekers vandaan komen en hoe u gebieden voor verbetering kunt identificeren. Aan het einde van de webinar zal er tijd zijn voor een vraag- en antwoordsessie.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de webinar op onze webinar kalender. Dit doet u door op het onderwerp en vervolgens op 'Meld u nu aan' te klikken. Raadpleeg onze FAQs voor meer informatie over webinars!

AdWords Webinars worden gehouden in samenwerking met WebEx. Het aanmeldingsproces en de eventuele e-mails die u hierover krijgt worden behandeld door WebEx. Maak voor toegang tot WebEx bij voorkeur gebruik van Internet Explorer.


Gepost door Jantien, Inside AdWords Team