Met het hulpprogramma voor het maken van weergaveadvertenties kunt u snel en eenvoudig uw eigen weergaveadvertenties voor Vaderdag aanmaken. Hiermee voegt u variatie toe aan uw tekstcampagnes met afbeeldingen en animaties. Door het toevoegen van visuele elementen kunt u uw producten duidelijk naar voren halen in uw advertenties en de aandacht trekken van potentiële klanten. Een ideale manier om uw producten extra onder de aandacht te brengen voor Vaderdag!

Met het hulpprogramma creëert u binnen enkele minuten een advertentie met een professioneel ontworpen sjabloon. Selecteer het hulpprogramma vanaf een pagina van een advertentiegroep binnen uw account. Kies in het linkermenu ‘Seizoensgebonden’, vervolgens ziet u op pagina 1 en 2 de Vaderdag advertentiesjablonen. U kunt een keuze maken uit verschillende achtergrondkleuren, lettertypen, afbeeldingen en tekst, die volledig zijn toegespitst op een directe reactie. Klik hier voor een stapsgewijze instructie voor het maken van een weergaveadvertentie.
   
U kunt op onze weergaveadvertentie website praktische informatie vinden over het maken van weergaveadvertenties, een budget instellen en het meten van de resultaten.

Tip: Voor meer informatie over het hulpprogramma voor het maken van weergaveadvertenties, klik hier.