We willen iedereen die AdWords Editor 3.5 gebruikt, verzoeken de nieuwste versie (4.0) te installeren, aangezien de versie 3.5 niet langer wordt ondersteund. Zoals u wellicht weet, worden oudere versies van AdWords Editor 60 dagen na de release van de nieuwe versie uitgeschakeld, om onze dienstverlening te optimaliseren en u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden voor AdWords Editor.

Als u wilt bijwerken, volgt u de instructies in het downloadvenster dat wordt weergegeven wanneer u AdWords Editor start. Belangrijk: om te voorkomen dat opmerkingen verloren gaan, kunt u een archiefbestand exporteren van uw account alvorens het programma bij te werken. Nadat het bijwerken is voltooid, kunt u uw account downloaden en het archiefbestand importeren.

Bekijk onze release-informatie voor een volledige functieoverzicht van versie 4.0. Als u niet zeker weet welke versie van AdWords Editor u gebruikt, gaat u als volgt te werk om uw versienummer op te zoeken: ga in het programma naar het menu Help en klik op Informatie over AdWords Editor.

Gepost door Trevor (bewerkt door Jan M. Veering)